Marckx-Van Loock Metaalconstructies is een Belgisch bedrijf dat beschikt over een jarenlange expertise die teruggaat tot 1984.

In 1984 werd Metaalconstructies Marckx-Calluy opgericht door stichter Bert Marckx. Later, in 1989, kwam Johan Marckx mee in de zaak.

Doorheen al deze jaren verwierf Metaalconstructies Marckx een ijzersterke reputatie bij bedrijven op gebied van “op maat gemaakte” metaalconstructies, laswerken en machinebouw.

In 2007 besloot Erik Van Loock, met een sterke expertise op gebied van industrieel projectwerk, de jarenlange samenwerking te verstevigen door mee in de zaak te stappen.

De naam Marckx-Van Loock Industrial Solutions was geboren en staat garant voor industrieel hoogwaardige kwaliteit en een uitermate sterke service.

Dankzij deze klantgerichte en -specifieke aanpak werden doorheen de jaren duurzame samenwerkingen opgebouwd. Atlas Copco, Telenet, DHL, Engie Electrabel, Astra Sweets, Still, Loxam, Cummins, Katoennatie, Loading Systems e.a. maken deel uit van de klantenportefeuille van Marckx-Van Loock.